Contact Us Direct:
Reservations
 
   
Menu
 
---Overview
---General Info
---Facilities
---Dining Place
---Activities
---Getting There
---Location Map
---The Island Boracay
---Site Map
---Contact Us
     
  .......................................  

 

 willy's beach resort pic 01
willy's beach resort pic 02
willy's beach resort pic 03
willy's beach resort pic 04

 

Jos vierailet saarella Boracay, yksi keino sinut muistetaan parhaiten, koska se on ihmeellinen kauneuden ja merkittävä virstanpylväs, joka on Willy's Beach Resort. Se on ainutlaatuinen huvila suunnittelu tyyli Välimeren teemaa monet palmu ja kookos puita sen ympärille.

Tämä keino on yhteensä neljänkymmenen huonetta, täysin varustettu aircondition että sopii kaikille arvokkaita vieraita. Huoneissa tästä ovat erittäin mukavat ja yksityisen kuin otat rentoutumiseen.

Sen lisäksi airconditions että huonetta, kaikki on ollut kuuma ja kylmä kylpyhuone. Ravintola ja baari, joka on overlooking the White Beach voisi katsella kaunista auringonlaskua. Ne on myös kokoustilat on varustettu Audio ja Video mahtuu enintään yhden-Satakaksikymmentä viidenkymmenen ihmisen.

Kokeneet lämmin ja vieraanvaraisuuden kaikkien henkilöstö, koska ne käsitellään kaikki vieraat täällä perheenjäsenen onko ensimmäisen ajastin tai ei saarella.

Tunne kaunis tilat ja poikkeuksellinen vieraanvaraiset palveluja vain täällä Willy's Beach Resort sijaitsee maailman tunnettu jauhesammuttimia kuten hiekka valkoinen beach - saari Boracay.

 

 

 

Tervetuloa

Willy's Beach Resorts, kuumin turistikohde, Filippiineiltä, jossa ulko-ja paikallisia ihmisiä löytämään itsensä paratiisista, jossa pois maailman cares. He rentouttava, onnea ja iloa heidän rakkaus ovat erityisesti perheensä edullisin kustannuksin. Selvitä nyt mainokset ja Halvat hinnat.

Me arvostamme Englanti tutkintavaliokunnan liiketoimiin. Vieraile Kotisivu nyt.

 

 

 

 

 
 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
   
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Saturday, 24 February 2018, 11:43 PM CST