Contact Us Direct:
Reservations
 
   
Menu
 
---Overview
---General Info
---Facilities
---Dining Place
---Activities
---Getting There
---Location Map
---The Island Boracay
---Site Map
---Contact Us
     
  .......................................  

 

 willy's beach resort pic 01
willy's beach resort pic 02
willy's beach resort pic 03
willy's beach resort pic 04

 

Daca vizitati Insula Boracay, o statiune va fi amintit de cele mai multe din cauza minunat salon de frumusete si remarcabil de reper, care este Willy's Beach Resort. Are un stil de design unic vila din Mediterana tema cu multe de palmier si de cocos copaci in jurul lui.

Statiunea dispune de un total de patruzeci de camere, toate complet echipate cu aircondition ca este potrivit pentru toate lor valoroase, cu nevoi speciale. Camere de aici sunt foarte confortabile si private, pe masura ce va luati de relaxare.

În afara de airconditions în camere, toate sunt cu calda si rece privat baie. De restaurant si bar, care este alb, cu vedere la plaja putea vedea frumos apus de soare. Ei au, de asemenea, o conferinta dotate cu facilitati audio si video pot gazdui, timp de pâna la unu la o suta cincizeci de persoane.

Cu experienta de primire calduroasa si ospitalitatea de toate personal, pentru toate acestea tratate cu nevoi speciale aici ca membru de familie, daca un prim-timer sau nu în insula.

Simte-te frumos de facilitati si servicii exceptionale ospitalier numai aici la Willy's Beach Resort situat la lumea de renume pulbere-ca plaja de nisip alb - Insula Boracay.

 

 

 

Bun venit

De Willy's Beach Resorts, mai tare turistice la fata locului în Filipine straine si locale, în cazul în care oamenii se afla în paradis, unde departe de lume pasa. Ei afla de relaxare, fericire si bucurie, cu dragostea lor special cele de familie, la cele mai accesibile de cost. Afla acum nostru promos si tarife reduse.

Vom aprecia engleza ancheta tranzactii. Vizitati site-ul nostru acum.

 

 

 

 
 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
   
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Saturday, 24 February 2018, 11:38 PM CST