Contact Us Direct:
Reservations
 
   
Menu
 
---Overview
---General Info
---Facilities
---Dining Place
---Activities
---Getting There
---Location Map
---The Island Boracay
---Site Map
---Contact Us
     
  .......................................  

 

 


 

willy's beach resort pic 01
willy's beach resort pic 02
willy's beach resort pic 03
willy's beach resort pic 04

 

Ce obišcete Otok Boracay, en izhod vam bo ostal v spominu, ker vecino svojih cudovitih lepot in izjemen mejnik, ki je Willy's Beach Resort. To je edinstvena vila design slogu mediteranske temo z veliko palmovih in kokosovih dreves okoli nje.

The resort je skupaj štirideset sob, vse v celoti opremljen s klima, ki je primerna za vse svoje dragocene goste. Sobe tukaj zelo udobno in zasebne kot ste vzeli vašo sprostitev.

Poleg airconditions v sobe, vse so z vroco in mrzlo zasebno kopel. Restavracija in bar, ki je nad bele plaže, lahko vidite lep soncni zahod. Imajo tudi konferencni objekti opremljeni z avdio in video lahko bivajo do enega-sto in petdeset ljudi.

Obcutil toplo dobrodošlico in gostoljubnost vse zaposlene, za jih obravnavajo vsi gostje tukaj kot družinski clan ali je prvi števec ali ne na otoku.

Obcutite cudovite in izjemno gostoljubno objektov storitve samo tukaj na Willy's Beach Resort leži na svetovno znani prah kot pesek bele plaže - otoka Boracay.

 

 

 

Dobrodošli

V Willy's Beach Resorts, hottest turisticnem kraju samem na Filipinih, kjer tuje in lokalno prebivalstvo znajdejo v raj, ce od svetovnih briga. Te znajdejo sprošcujoce, srece in veselja s svojo ljubezen tistim, posebej družine v najbolj dostopni ceni. Izvedite sedaj naš promos in diskontiranih stopenj.

Bomo hvaležni English preiskave transakcij. Obišcite našo Homepage zdaj.


 

 

 

 
 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
   
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Saturday, 24 February 2018, 11:40 PM CST